30. 03. 2020.

Objava rezultata petog natječaja na LAG-razini za provedbu Mjere 1.1.1. "Potpora povećanju konkurentnosti i tržišne učinkovitosti"

Glavni odbor LAG-a Baranja, na sjednici održanoj 23. ožujka 2020. godine, donio je odluke o odabranim projektima na petom natječaju na LAG-razini za provedbu Lokalne razvojne strategije LAG-a Baranja za Mjeru 1.1.1. "Potpora povećanju konkurentnosti i tržišne učinkovitosti", a koja je sukladna tipu operacije 4.1.1. iz Programa ruralnog razvoja.

Na Natječaj se prijavilo ukupno 13 prijavitelja, od kojih je 12 prijavitelja odabrano za financiranje iz Mjere 1.1.1. "Potpora povećanju konkurentnosti i tržišne učinkovitosti". Ukupni iznos odobrene potpore je 1.474.508,83 kn. LAG Baranja čestita svima koji su ostvarili pravo na potporu i želi uspješnu provedbu projektnih aktivnosti.

Konačna rang-lista za peti natječaj na LAG-razini za Mjeru 1.1.1. "Potpora povećanju konkurentnosti i tržišne učinkovitosti" može se vidjeti i preuzeti na donjoj poveznici:

Naša web-stranica koristi sljedeći kolačić: cwGeoData. Njega koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.