27. 01. 2020.

Objava rezultata LAG-natječaja za provedbu Mjere 3.1.1. "Potpora za ulaganja u društvenu infrastrukturu i proširenje lokalnih temeljnih usluga"

Dana 30. prosinca 2019. godine, na sjednici Glavnog odbora LAG-a Baranja, donesena je Odluka o odabranim projektima za financiranje iz Mjere 3.1.1. "Potpora za ulaganja u društvenu infrastrukturu i proširenje lokalnih temeljnih usluga" na LAG-natječaju za provedbu Lokalne razvojne strategije (LRS) LAG-a Baranja, a koji je sukladan tipu operacije 7.4.1. iz Programa ruralnog razvoja.

Na LAG-natječaj prijavila su se 4 prijavitelja za koje je izdana Odluka o odabiru projekata. Potpora po pojedinom prijavitelju iznosi 15.000,00 eura, odnosno 111.187,50 kuna, što znači da će u sklopu šestog natječaja na LAG-razini biti dodijeljeno ukupno 444.750,00 kuna.

LAG Baranja čestita svima koji su ostvarili pravo na potporu i želi uspješnu provedbu projektnih aktivnosti. Konačna rang-lista može se preuzeti na donjoj poveznici:

Naša web-stranica koristi sljedeći kolačić: cwGeoData. Njega koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.