12. 07. 2019.

Objava rezultata drugog LAG-natječaja za provedbu Mjere 3.1.1. "Potpora za ulaganja u društvenu infrastrukturu i proširenje lokalnih temeljnih usluga"

U četvrtak, 11. srpnja 2019. godine, na sjednici Glavnog odbora LAG-a Baranja donesena je Odluka o odabranim projektima za financiranje iz Mjere 3.1.1. "Potpora za ulaganja u društvenu infrastrukturu i proširenje lokalnih temeljnih usluga" na drugom LAG-natječaju za provedbu Lokalne razvojne strategije (LRS) LAG-a Baranja, a koji je sukladan tipu operacije 7.4.1. iz Programa ruralnog razvoja.

Na drugom LAG-natječaju odabrano je 12 projekata za financiranje u ukupnom iznosu 1.334.250,00 kuna. Potpora po pojedinom projektu iznosi 15.000,00 eura, odnosno 111.187,50 kuna.

LAG Baranja čestita svima koji su ostvarili pravo na potporu i želi im uspješnu provedbu projektnih aktivnosti.

Konačna rang-lista odabranih projekata na drugom LAG-natječaju za Mjeru 3.1.1. "Potpora za ulaganja u društvenu infrastrukturu i proširenje lokalnih temeljnih usluga" može se preuzeti na donjoj poveznici:

Konačna rang-lista

Naša web-stranica koristi sljedeći kolačić: cwGeoData. Njega koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.