01. 07. 2021.

Objava rezultata osmog natječaja na LAG-razini za provedbu Mjere 2.1.1. "Potpora razvoju ruralnog turizma i nepoljoprivrednih usluga"

U srijedu, 30. lipnja 2021. godine, na sjednici Glavnog odbora LAG-a Baranja, donesena je Odluka o odabranim projektima za financiranje iz Mjere 2.1.1. "Potpora razvoju ruralnog turizma i nepoljoprivrednih usluga" na osmom natječaju na LAG-razini za provedbu Lokalne razvojne strategije (LRS) LAG-a Baranja. Mjera 2.1.1. je sukladna tipu operacije 6.4.1. iz Programa ruralnog razvoja RH za razdoblje 2014.–2020. godine.

Na LAG-natječaj prijavila su se dva (2) prijavitelja za koje je izdana Odluka o odabiru projekata. Ukupni iznos odobrenih potpora je 346.387,10 kuna. LAG Baranja čestita prijaviteljima i želi im uspješnu provedbu projektnih aktivnosti.

Konačna rang-lista može se preuzeti na donjoj poveznici:

Naša web-stranica koristi sljedeći kolačić: cwGeoData. Njega koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.