Sadržaj izdvojen po datumu: Srijeda, 13 Ožujak 2024

13. 03. 2024.

Radionice vezane za podnošenje Jedinstvenog zahtjeva

Raspored radionica u Zagrebu, Rijeci, Osijeku i SplituRaspored radionica u Zagrebu, Rijeci, Osijeku i SplituMinistarstvo poljoprivrede organizira radionice povodom početka kampanje podnošenja Jedinstvenog zahtjeva temeljem Pravilnika o provedbi izravne potpore poljoprivredi i IAKS-mjere ruralnog razvoja u 2024. godini ("Narodne novine" br. 157/23 i 26/24).

Na radionicama će predstavnici Ministarstva poljoprivrede, Uprave za potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju i Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju prezentirati novosti vezane uz intervencije i mjere potpore koje su obuhvaćene navedenim Pravilnikom te novosti vezane za podnošenje Jedinstvenog zahtjeva za izravne potpore poljoprivredi i IAKS-mjere ruralnog razvoja za 2024. godinu koje počinje 25. ožujka 2024. godine.

Također, bit će prezentirani prijedlozi izmjena Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike Republike Hrvatske 2023-2027.

Naša web-stranica koristi sljedeći kolačić: cwGeoData. Njega koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.