Sadržaj izdvojen po datumu: Četvrtak, 20 Prosinac 2018

20. 12. 2018.

Održana Redovna skupština LAG-a Baranja

Lidija Dabić i radno predsjedništvoLidija Dabić i radno predsjedništvo

U četvrtak, 20. prosinca 2018. godine, s početkom u 17 sati, u Etnološkom centru baranjske baštine u Belom Manastiru održana je Redovna skupština Lokalne akcijske grupe Baranja. Skupštini su se odazvala 32 člana, a vodilo ju je radno predsjedništvo u sastavu Stipan Kovačić kao predsjedavajući te članovi Oliver Pavić i Vesna Dobrovac.

Članovima Skupštine LAG-a Baranja iznesena je informacija o provedenim aktivnostima u 2018. godini, pri čemu je poseban naglasak bio na provedi natječaja na LAG-razini iz Lokalne razvojne strategije (LRS) za Mjeru 1.1.4. "Potpora osnaživanju postojećih mikro i malih poljoprivrednih gospodarstava", koja odgovara tipu operacije (TO) 6.3.1. "Potpora malih poljoprivrednih gospodarstava" iz Programa ruralnog razvoja (PRR) RH za razdoblje 2014.-2020. godine. Natječaj je u potpunosti dovršen i trenutno se odabrani projekti nalaze u APPRRR-u u procesu kontrole.

Naša web-stranica koristi sljedeći kolačić: cwGeoData. Njega koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.