Sadržaj izdvojen po datumu: Četvrtak, 29 Listopad 2020

29. 10. 2020.

33. sjednica Skupštine Osječko-baranjske županije

10 velikih strateških projekata u vrijednosti 3,3 milijarde kuna10 velikih strateških projekata u vrijednosti 3,3 milijarde kunaDana 29. listopada 2020. godine, u dvorani Fakulteta agrobiotehničkih znanosti u Osijeku, održana je 33. sjednica Skupštine Osječko-baranjske županije. Uobičajeno, na početku sjednice vijećnici su županu Ivanu Anušiću postavljali pitanja i davali prijedloge, što su ovoga puta učinili Marko Bogatić, Nedeljko Bosanac, Ivica Mandić, Saša Lamza, Mirko Pešić, Dragan Anočić i Renata Forjan.

Na pitanja vijećnika Dragana Anočića o Projektu Slavonija, Baranja i Srijem župan Anušić osvrnuo se na nedavnu sjednicu Savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem, koja je održana u Našicama, te naglasio kako je prvi put u potpunosti zadovoljan.

Naša web-stranica koristi sljedeći kolačić: cwGeoData. Njega koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.