Sadržaj izdvojen po datumu: Ponedjeljak, 27 Studeni 2023

27. 11. 2023.

Radovi na prometnicama u Tvrđavici

'Ležeći policajac' na ulazu u Tvrđavicu'Ležeći policajac' na ulazu u TvrđavicuTemeljem Prometnog elaborata "Umirenje prometa" na dvije lokacije u Tvrđavici izvršeni su radovi na izgradnji uzdignute plohe na pješačkom prijelazu u kod kućnog broja 187d-160 (kod dječjeg igrališta) uz sanaciju pripadajućeg dijela nogostupa, te radovi na postavljanju tzv. "ležećeg policajca" na nerazvrstanoj cesti, neposredno prije ulaza u naselje Tvrđavica, u zoni pristupne ceste s benta prema spustu u naselje. Inače, naselje Tvrđavica pripada Gradu Osijeku, ali se nalazi sa sjeverne, baranjske strane rijeke Drave.

Radovi su započeli 15.11.2023., a završeni su 24.11.2023. Radove je izvela tvrtka Unikom d.o.o., a procijenjena ukupna vrijednost radova je oko 12.000,00 eura.

Naša web-stranica koristi sljedeći kolačić: cwGeoData. Njega koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.