Sadržaj izdvojen po datumu: Nedjelja, 05 Rujan 2021

05. 09. 2021.

Održana "Pudarina" u Gajiću

Kakav bi to bio fiš-paprikaš bez baranjske začinske paprike?Kakav bi to bio fiš-paprikaš bez baranjske začinske paprike?(Fotoalbum BaranjaMedije može se vidjeti ovdje)

Kao što je bilo i najavljeno, u nedjelju, 5. IX. 2021. godine, s početkom u 12 sati, u Gajiću (Općina Draž, Baranja), na vinskoj destinaciji ''Bunarić dol'', održana je Kulturno-turistička manifestacija eno-gastro eko-etno sajam ''Pudarina'' u organizaciji Udruge vinogradara i vinara ''Martinovo brdo''. Glavno događanje bilo je predstavljanje izvornog narodnog običaja ''Pudarine'' i revija narodnih nošnji "pudarica". Cijelo vrijeme trajanja manifestacije u ponudi su bila izvorna šokačka jela te degustacija baranjskih vina, dalmatinskog pršuta, baranjskog kulena i meda.

Popis posebnih prezentacija i sudionika programa može se vidjeti u najavi OVDJE. Uz više pokrovitelja i supokrovitelja, manifestacija je imala i više sponzora, među kojima je bio i LAG Baranja.

(Foto: Rajko Cicak, BaranjaMedija)

Naša web-stranica koristi sljedeći kolačić: cwGeoData. Njega koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.