Sadržaj izdvojen po datumu: Subota, 03 Srpanj 2021

03. 07. 2021.

Izvještaj s radionice za LAG-ove u Segetu Donjem

Kliknite na sliku za veći prikazKliknite na sliku za veći prikaz

(Fotoalbumi se mogu vidjeti ovdje: LAG Baranja i LAG MDiB)

LEADER-mreža Hrvatske (LMH) i suradnici: Ministarstvo poljoprivrede i LAG Zagora (Dugopolje, Splitsko-dalmatinska županija) organizirali su, u razdoblju od 30. lipnja do 3. srpnja 2021. godine, u Hotelu Medena u Segetu Donjem kraj Trogira, radionicu za LAG-ove i FLAG-ove pod nazivom "LEADER/CLLD u RH – praćenje i vrednovanje provedbe – 'natrag na osnove'" (sažetak vidjeti OVDJE, informacije na web-stranici LMH, a program i materijale OVDJE).

03. 07. 2021.

Radno okupljanje LAG-ova u Segetu Donjem

Radionica u Hotelu Medena u Segetu Donjem kod TrogiraRadionica u Hotelu Medena u Segetu Donjem kod TrogiraOd 30. VI. do 3. VII. 2021. godine održana je radionica "LEADER/CLLD u RH – praćenje i vrednovanje provedbe – 'natrag na osnove'", koju je organizirala LEADER-mreža Hrvatske u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede i LAG-om Zagora. Bila je to još jedna u nizu stručnih radionica za jačanje kapaciteta LAG-ova i FLAG-ova, koja je održana u Hotelu Medena u Segetu Donjem kraj Trogira.

S obzirom na dulje razdoblje nemogućnosti održavanja ovakvog tipa radionica, u Segetu Donjem se okupio veliki broj predstavnika LAG-ova i FLAG-ova iz cijele Hrvatske, koji su raspravljali o aktualnim pitanjima ruralnog razvoja u prijelaznom financijskom razdoblju 2014.–2020.

Naša web-stranica koristi sljedeći kolačić: cwGeoData. Njega koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.