Sadržaj izdvojen po datumu: Srijeda, 14 Srpanj 2021

14. 07. 2021.

LAG Baranja na druženju partnerskih LAG-ova u Međimurju

Križovec: Centar za posjetitelje 'Med dvemi vodami'Križovec: Centar za posjetitelje 'Med dvemi vodami'(Fotoalbum Jasne Petrović može se vidjeti ovdje)

Kao što se vidi iz članka koji smo prenijeli s web-stranice LAG-a Međimurski doli i bregi (OVDJE), ekipa LAG-a Baranja sudjelovala je na dvodnevnom druženju partnerskih LAG-ova u Međimurju 13. i 14. srpnja 2021. godine kroz projekt suradnje "Turizmom razvijamo područje". Sudionici su dva dana obilazili međimurske primjere dobre prakse, razmjenjivali iskustva, kontakte i ideje te sklapali nove suradnje.

U Međimurje su automobilima putovali zaposlenici i volonteri LAG-a Baranja: Lidija, Manuel, Mirela, Stanko i Jelena, kreativka Savica Vujatović, vinar Zdravko Dobrovac, načelnici općina Petlovac i Popovac Milan Knežević i Zoran Kontak, gradonačelnik Belog Manastira i njegov zamjenik Tomislav Rob i Goran Hes, članica Glavnog odbora LAG-a Jasna Petrović... Evo kako je to druženje opisano na spomenutoj web-stranici:

14. 07. 2021.

Dvodnevno druženje partnerskih LAG-ova u Međimurju

Kliknite na sliku za veći prikazKliknite na sliku za veći prikaz (Izvor, opširnije i fotoalbum: LAG Međimurski doli i bregi)

U sklopu projekta suradnje LAG-ova "Turizmom razvijamo područje", LAG Međimurski doli i bregi je 13. i 14. srpnja 2021. ugostio osamdesetak dionika ruralnog turizma s područja pet LAG-ova partnera na spomenutom projektu.

Sudionici iz LAG-a Moslavina, LAG-a Baranja, LAG-a Srijem, LAG-a Virovitički prsten i LAG-a Papuk u dva su dana obilazili primjere dobre prakse međimurskih dola i brega, razmjenjivali iskustva, kontakte i ideje te sklapali nove suradnje.

14. 07. 2021.

Baranja u "Županijskoj panorami"

Gradski bazeni Beli ManastirGradski bazeni Beli Manastir(Emisiju na FB-u vidjeti ovdje)

U "Županijskoj (odnosno "Ljetnoj") panorami" HRT-ovog centra Osijek, emitiranoj 14. VII. 2021. godine, čak tri priloga imala su direktne ili indirektne veze s Baranjom. U prvom prilogu s naslovom "Hedonizam na istoku" prikazano je što se nudi turistima u okolini Osijeka, uglavnom u Baranji, u drugom prilogu bilo je govora o osječkom kupalištu Kopakabani, koje se nalazi s lijeve, baranjske obale Drave, a u trećem o Gradskim bazenima Beli Manastir.

Prvi prilog počinje u 13:50, a završava u 17:50, potom slijedi drugi prilog pa treći od 23. do 26. minute.

Naša web-stranica koristi sljedeći kolačić: cwGeoData. Njega koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.