Sadržaj izdvojen po datumu: Petak, 06 Listopad 2023

06. 10. 2023.

Fotovijest: Rekonstrukcija belomanastirskog podvožnjaka (2)

Ulaz u podvoznjak iz smjera Belog ManastiraUlaz u podvoznjak iz smjera Belog Manastira(Fotoalbum od 2. VIII. 2023. može se vidjeti ovdje)

Dana 24. VII. 2023. godine počela je dugo najavljivana rekonstrukcija podvožnjaka (u Baranji poznatog pod imenom "Tunel") ispod željezničke pruge u Belom Manastiru (međunarodna pruga M301 / Osijek – Beli Manastir – državna granica, Mađarboja). Rekonstrukcija će trajati skoro godinu dana, sve do 26. VII. 2024.

Za vrijeme radova za sav promet zatvoreni su dijelovi ulica Bele Bartoka i Imre Nagya (koji su dio državne ceste D678). Promet se za to vrijeme odvija prema privremenoj prometnoj regulaciji i preusmjeravanjem na belomanastirsku obilaznicu, koja je dio državne ceste D517 od kružnog toka na zapadnom ulazu u grad do državne ceste D7 između Branjinog Vrha i Belog Manastira.

Naša web-stranica koristi sljedeći kolačić: cwGeoData. Njega koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.