Sadržaj izdvojen po datumu: Subota, 03 Rujan 2022

03. 09. 2022.

Najveća hrvatska fišijada u Belom Manastiru

Beli Manastir: 208 fiševaBeli Manastir: 208 fiševaU subotu, 3. IX. 2022. godine, na belomanastirskom Trgu slobode i u Ulici Vladimira Nazora održana je Najveća hrvatska fišijada u organizaciji Turističke zajednice Baranje i Grada Belog Manastira. Na fišijadi je kuhalo 208 kuhara, od kojih 26 na Prvenstvu Hrvatske i 182 na Prvenstvu Baranje u kuhanju fiša. Pobjednik državnog prvenstva je Erik Munk iz Luga, a baranjskog Elek Šegota. Drugi na državnom prvenstvu bio je Dragan Deak iz Bizovca, a treće mjesto osvojila je ekipa "Čingi-lingi čarde" iz Bilja. Na prvenstvu Baranje drugi je bio Danijel Kerekeš, a treći Nikola Rauški iz Belog Manastira.

Najbolje plasiranim fiš-majstorima nagrade su uručili ministrica Nataša Tramišak, osječko-baranjski župan Ivan Anušić i belomanastirski gradonačelnik Tomislav Rob.

Naša web-stranica koristi sljedeći kolačić: cwGeoData. Njega koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.