Sadržaj izdvojen po datumu: Petak, 02 Rujan 2022

02. 09. 2022.

Predložite kandidate za priznanja Grada Belog Manastira

Zlatna plaketa 'Sveti Martin'Zlatna plaketa 'Sveti Martin'Pozivaju se svi građani Grada Belog Manastira da do 23. rujna 2022. godine pošalju poticaje za dodjelu javnih priznanja Grada Belog Manastira i to

  • Zlatne plakete "Sveti Martin" i
  • Povelje Grada Belog Manastira.

Priznanja će se dodijeliti 11. studenoga 2022. godine. Sve informacije o javnim priznanjima i poticaju nalaze se u tekstu javnog poziva, koji se može preuzeti ovdje.

(Izvor: beli-manastir.hr)

* * *

Povodom Dana Grada, koji se obilježava na blagdan Svetog Martina (11. XI.), Grad Beli Manastir svake godine dodjeljuje svoja javna priznanja zaslužnim pojedincima i pravnim osobama. Od 2000. godine dodjeljuje se Povelja Grada Belog Manastira, od 2003. godine Zlatna plaketa Grada Belog Manastira "Sveti Martin", a 2004. godine proglašena su i dva počasna građanina (Jadranka Kosor i Vladimir Šeks).

(Izvor: Mirovna grupa Oaza)

Naša web-stranica koristi sljedeći kolačić: cwGeoData. Njega koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.