Sadržaj izdvojen po datumu: Utorak, 04 Siječanj 2022

04. 01. 2022.

Grad Beli Manastir: obavijest za udruge

Gradska uprava u Belom ManastiruGradska uprava u Belom ManastiruGodišnji plan javnih natječaja, poziva i drugih programa financiranja organizacija civilnog društva u 2022. godini

Dana 4. siječnja 2022. godine na web-stranici Grada Belog Manastira objavljena je obavijest da zainteresirane udruge OVDJE mogu preuzeti Godišnji plan javnih natječaja, poziva i drugih programa financiranja projekata i programa organizacija civilnog društva u 2022. godini iz Proračuna Grada Belog Manastira.

(Izvor: beli-manastir.hr)

04. 01. 2022.

Konačna rang-lista za tip operacije 4.3.3. – 4. natječaj

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je konačnu rang-listu za četvrti natječaj za provedbu Podmjere 4.3. "Potpora za ulaganja u infrastrukturu vezano uz razvoj, modernizaciju i prilagodbu poljoprivrede i šumarstva" – provedba tipa operacije 4.3.3 "Ulaganje u šumsku infrastrukturu".

Rang-lista se može pronaći ovdje.

(Izvor i opširnije: ruralnirazvoj.hr)

Naša web-stranica koristi sljedeći kolačić: cwGeoData. Njega koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.