Sadržaj izdvojen po datumu: Utorak, 11 Siječanj 2022

11. 01. 2022.

Počela obnova osječke Kopike

Bageri na osječkom kupalištuBageri na osječkom kupalištuU ponedjeljak, 10. I. 2022. godine, nakon 46 godine od izgradnje i dvije godine bez korištenja bazena za vrijeme kupališne sezone, napokon je počela rekonstrukcija kompleksa osječke Kopike, službenije zvane "Copacabana" ili "Kopakabana". Izvođač radova Projektgradnja plus d.o.o. uveden je u posao.

Povodom početka radova sljedećeg dana (11. I. 2022) gradilište su posjetili osječki gradonačelnik Ivan Radić i osječko-baranjski župan Ivan Anušić te prezentirali projekt rekonstrukcije i dogradnje tog sportsko-rekreacijskog i kupališnog kompleksa na lijevoj (baranjskoj) obali Drave.

11. 01. 2022.

Objava konačne rang-liste za deseti Natječaj na LAG-razini za Mjeru 1.1.1. "Potpora povećanju konkurentnosti i tržišne učinkovitosti"

U utorak, 11. siječnja 2022. godine, na sjednici Glavnog odbora LAG-a Baranja, donesena je Odluka o odabranim projektima na desetom Natječaju na LAG-razini za Mjeru 1.1.1. "Potpora povećanju konkurentnosti i tržišne učinkovitosti".

Konačna rang-lista odabranih projekata može se preuzeti na donjoj poveznici:

Naša web-stranica koristi sljedeći kolačić: cwGeoData. Njega koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.