Sadržaj izdvojen po datumu: Srijeda, 08 Rujan 2021

08. 09. 2021.

Poziv LAG-a Baranja na predstavljanje projekta "Naše domaće"

Regionalna oznaka kvaliteteRegionalna oznaka kvaliteteU okviru već tradicionalne manifestacije "Ribarski dani", koja se održava u Kopačevu u Općini Bilje u trajanju od 10. do 12. rujna 2021. godine, LAG-ovi s područja Osječko-baranjske županije: LAG Karašica, LAG Vuka-Dunav, LAG Strossmayer i LAG Baranja pozivaju zainteresirane na predstavljanje projekta suradnje LAG-ova "Naše domaće" koje će se održati 11. rujna 2021. godine u Kopačevu, na području Javne ustanove Park prirode Kopački rit – kod Prijemnog centra, s početkom u 12,00 sati.

Predstavljanje projekta organizira se sa svrhom upoznavanja javnosti s mogućnostima i prednostima stjecanja regionalne oznake kvalitete

"Golden Panonian Quality"

Cilj projekta je brendiranje domaćih lokalnih proizvoda s područja Osječko-baranjske županije u svrhu njihove prepoznatljivosti i prepoznavanja regije kao tradicionalno gastroturističke ponude.

Naša web-stranica koristi sljedeći kolačić: cwGeoData. Njega koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.