Sadržaj izdvojen po datumu: Petak, 02 Travanj 2021

02. 04. 2021.

"Odgovorna zelena destinacija – Europska Amazona"

Mlin na Muri kod sela Žabnika u MeđimurjuMlin na Muri kod sela Žabnika u Međimurju"Odgovorna zelena destinacija – Europska Amazona" projekt je koji povezuje 14 projektnih partnera s područja prekograničnog rezervata biosfere Mura–Drava–Dunav (MDD), najvećeg i najočuvanijeg sustava rijeka slobodnog toka u srednjoj Europi, s ciljem postavljanja temelja održivog turizma.

Destinacija "Europska Amazona" bit će zajedničko i integrirano rješenje za održivi turizam, uključujući model utjecaja turizma na zelenu destinaciju, koji kombinira društvene i tehnološke inovacije, zajednički model strategije i upravljanja za destinaciju, zajedničke vodeće turističke proizvode koji povezuju vrhunska iskustva na rijekama: riječna ruta, planinarske rute, iskustva "Europske Amazone", validaciju modela na dva prekogranična pilot-područja i obuku dionika za odgovornu zelenu destinaciju.

Naša web-stranica koristi sljedeći kolačić: cwGeoData. Njega koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.