Sadržaj izdvojen po datumu: Nedjelja, 06 Veljača 2022

06. 02. 2022.

Most preko Drave kod Petrijevaca

Most preko Drave na autocesti A5Most preko Drave na autocesti A5(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Na ovoj web-stranici 14. I. 2022. godine objavljen je člančić s linkom na spektakularne fotografije iz zraka novog mosta preko Drave kod Petrijevaca (vidjeti ovdje). A kako to izgleda sa zemlje i kako uopće prići tom mostu s baranjske strane?

U fotoalbumu na gornjoj poveznici može se vidjeti 20 fotografija novog mosta snimljenih sa zemlje i to s baranjske strane. Na sam most više se ne može doći jer je ograđen žičanom ogradom, kako je to već uobičajeno na autocestama.

Ako netko želi vidjeti most izbliza, evo rute kojom može doći do njega: obilaznica oko Darde – skretanje za farmu Topolik – nastavak do benta i pumpe – obilazak oko pumpe i izlaz na bent – bentom 4,5 km na desno (prema Jagodnjaku) – silazak s benta i prolaz ispod vijaduktskog dijela mosta te skretanje ulijevo uz vijadukt do Drave i do pilona s baranjske strane.

(Most kod Petrijevaca: igh.hr)

Naša web-stranica koristi sljedeći kolačić: cwGeoData. Njega koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.