Sadržaj izdvojen po datumu: Četvrtak, 03 Veljača 2022

03. 02. 2022.

Povećana sredstva za Sustav navodnjavanja Puškaš

Sedma sjednica Skupštine Osječko-baranjske županijeSedma sjednica Skupštine Osječko-baranjske županijeDana 3. II. 2022. godine održana je sedma sjednica Skupštine Osječko-baranjske županije. Na dnevnom redu bila je 21 točka. Između ostalih, vijećnici su usvojili:

  • Informaciju o potporama u ruralnom turizmu na području Osječko-baranjske županije u 2021. godini – nepovratna sredstva korisnicima u iznosu od 1,8 milijuna kuna,
  • Informaciju o potporama poljoprivredi i ruralnom razvoju na području Osječko-baranjske županije u 2021. godini – za 255 korisnika isplaćene potpore u iznosu od 2,1 milijun kuna,
  • a podržali su i prijedlog da se u županijskom projektu "Stambeni krediti u funkciji poticanja gospodarstva", kojim je do sada obuhvaćeno 252 korisnika, poveća kreditni potencijal sa 100 na 150 milijuna kuna i tako omogući nastavak projekta.
Naša web-stranica koristi sljedeći kolačić: cwGeoData. Njega koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.