Sadržaj izdvojen po datumu: Petak, 11 Veljača 2022

11. 02. 2022.

Natječaj za "Potporu za sudjelovanje poljoprivrednika u sustavima kvalitete"

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je dana 11. veljače 2022. godine četvrti Natječaj za provedbu Mjere 3. "Sustavi kvalitete za poljoprivredne i prehrambene proizvode“, podmjere 3.1. "Potpora za novo sudjelovanje u sustavima kvalitete“, tipa operacije 3.1.1. "Potpora za sudjelovanje poljoprivrednika u sustavima kvalitete za poljoprivredne i prehrambene proizvode" iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.–2020.

Ukupan iznos raspoloživih sredstava je 3.000.000,00 kuna, a svrha natječaja je podizanje vrijednosti domaćih poljoprivrednih proizvoda kroz sudjelovanje u sustavima kvalitete s ciljem stvaranja njihove prepoznatljivosti na tržištu.

Naša web-stranica koristi sljedeći kolačić: cwGeoData. Njega koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.