Sadržaj izdvojen po datumu: Subota, 08 Siječanj 2022

08. 01. 2022.

Nove ceste u Baranji

Nadvožnjak preko autoceste A5 kod Belog ManastiraNadvožnjak preko autoceste A5 kod Belog ManastiraU "Glasu Slavonije" od 4. I. 2022. godine objavljen je članak Darija Kuštre pod naslovom "Promet preko dravskog mosta na Slavonici kreće ove godine", u kome se daje pregled ulaganja u ceste u Slavoniji i Baranji. Prepričat ćemo onaj dio koji se odnosi na Baranju.

Slavonika u Baranji
U godini 2022. definitivno će se završiti gradnje autoceste Slavonike, kao dijela koridora Vc (5c). Očekuje se da u sljedećih šest mjeseci biti dovršena, pa i puštena u promet, nova dionica autoceste od Osijeka do Belog Manastira. Time će u mrežu domaćih autocesta biti uključen i novi most preko Drave na toj dionici, koji je nakon Pelješkog mosta građevinski najzahtjevniji i najljepši most u Hrvatskoj.

Naša web-stranica koristi sljedeći kolačić: cwGeoData. Njega koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.