Sadržaj izdvojen po datumu: Subota, 15 Siječanj 2022

15. 01. 2022.

Bolji uvjeti u vrtićima Belog Manastira

Dječji vrtić u Belom ManastiruDječji vrtić u Belom ManastiruGradu Belom Manastiru kao nositelju projekta, te Dječjem vrtiću Cvrčak Beli Manastir kao partneru, odobren je projekt u sklopu Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa "Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.", pod nazivom "Nastavak unaprjeđenja usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja".

Ukupna vrijednost projekta je 1.076.868,41 (100% sufinanciranje), a cilj projekta je osigurati uslugu produženog radnog vremena vrtića u Belom Manastiru i u područnim odjelima u Šećerani i Branjinom Vrhu. Duže radno vrijeme vrtića odgovor je gradske uprave i uprave vrtića na povećani interes roditelja zbog njihovih poslovnih obaveza, poput rada u smjenama.

Naša web-stranica koristi sljedeći kolačić: cwGeoData. Njega koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.