Sadržaj izdvojen po datumu: Subota, 11 Rujan 2021

11. 09. 2021.

Predstavljanje regionalne oznake kvalitete "Golden Panonian Quality"

Laura Blagus Tenjeri - voditeljica projekta 'Kuća baranjskog kulena'Laura Blagus Tenjeri - voditeljica projekta 'Kuća baranjskog kulena'(Fotoalbumi se mogu vidjeti ovdje i ovdje)

LAG Baranja je u subotu, 11. rujna 2021. godine, u okviru već tradicionalne manifestacije "Ribarski dani" koja se održava u Kopačevu u Općini Bilje, u Kopačkom ritu – Prijemnom centru, a u suradnji s LAG-ovima s područja Osječko-baranjske županije: LAG-om Karašica, LAG-om Vuka-Dunav i LAG-om Strossmayer, organizirao predstavljanje projekta suradnje "Naše domaće" i regionalne oznake kvalitete "Golden Panonian Quality".

Predstavljanje projekta organizirano je sa svrhom upoznavanja javnosti s mogućnostima i prednostima stjecanja regionalne oznake kvalitete "Golden Panonian Quality".

Naša web-stranica koristi sljedeći kolačić: cwGeoData. Njega koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.