Sadržaj izdvojen po datumu: Četvrtak, 08 Srpanj 2021

08. 07. 2021.

"Pametan i održiv razvoj Slavonije i Baranje"

Konferencija u Hotelu OsijekKonferencija u Hotelu OsijekU organizaciji Hrvatske udruge poslodavaca (HUP) dana 8. VII. 2021. godine, u Hotelu Osijek, održana je Početna konferencija pod nazivom "Pametan i održiv razvoj Slavonije i Baranje". Konferencija je otvorena prezentacijom prof. dr. sc. Slavice Singer o navedenoj temi, a potom je održana panel-rasprava na temu "Pametan i održiv gospodarski razvoj Slavonije i Baranje".

- Pametan i održiv razvoj Slavonije i Baranje potiče i Osječko-baranjska županija, a s mnogim poslovnim partnerima želimo generirati dodatnu poslovnu aktivnost. Osobito je važno otvaranje radnih mjesta jer svako radno mjesto znači i ostanak obitelji u Slavoniji i Baranji. Kao Županija pomažemo konkretnim projektima, od inovacija i raznih certificiranja do izgradnje brojnih objekata koji direktno služe poduzetnicima. Smatram da je dobra koordinacija i edukacija svih sudionika u poduzetništvu ključ uspjeha u narednom razdoblju – rekao je zamjenik župana Osječko-baranjske županije Josip Miletić.

(Izvor, foto i opširnije: obz.hr)

08. 07. 2021.

Predstavljen poziv za korištenje znaka "Golden Panonian Quality"

Velika vijećnica OBŽVelika vijećnica OBŽU organizaciji LAG-ova: Karašica, Baranja, Vuka-Dunav i Strossmayer te Osječko-baranjske županije, dana 8. VII. 2021. godine u Velikoj vijećnici Osječko-baranjske županije održano je predstavljanje Javnog poziva za iskazivanje interesa za korištenje znaka "Golden Panonian Quality" (GPQ).

U ime Županije zainteresirane sudionike pozdravili su Josip Miletić, zamjenik župana, i Silva Wendling, pročelnica Upravnog odjela za poljoprivredu. Sam projekt predstavio je Ivan Vrbanić, voditelj LAG-a Karašica, a više o Javnom pozivu pojasnila je Ivana Bagarić, koordinatorica projekta suradnje "Naše domaće".

Naša web-stranica koristi sljedeći kolačić: cwGeoData. Njega koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.