Sadržaj izdvojen po datumu: Utorak, 04 Veljača 2020

04. 02. 2020.

Baranjski Kozjak u TV-emisiji "Labirint"

Opustjeli KozjakOpustjeli Kozjak(Emisiju pogledajte ovdje)

U utorak, 4. II. 2010. godine, u emisiji "Labirint" na HTV-u, prikazan je potresan desetipolminutni prilog o baranjskoj pustari Kozjak pod naslovom "Od pustare do pustinje". Prilog je najavljen ovim riječima:

"Da Slavoniju i Baranju napušta stanovništvo, više nije vijest, već porazna činjenica. Tako je i s baranjskim pustarama – radničkim naseljima u kojima je nekada bujao život. Danas ova područja razorena ratom, privatizacijom i nebrigom – obilaze samo rijetki."

Pogledajte! Nismo ni svjesni koliko propada naša Baranja!

04. 02. 2020.

Poziv na edukaciju o uzimanju uzoraka tla

Oranice na predjelu Sarkanj kod Belog ManastiraOranice na predjelu Sarkanj kod Belog ManastiraSlužba za stručnu podršku – Područna jedinica Osijek, koja je dio Uprave za stručnu podršku razvoju poljoprivrede i ribarstva Ministarstva poljoprivrede, provest će za područje Grada Belog Manastira i Općine Popovac edukaciju o tome kako se uzimaju uzorci tla. A uzimanje uzoraka tla obavezno je za sve fizičke i pravne osobe upisane u Upisnik poljoprivrednika.

Edukacija u Belom Manastiru održat će se u srijedu, 12. II. 2020. godine, od 9 do 14 sati, u Velikoj vijećnici Grada Belog Manastira, koja se nalazi u zgradi P+8, popularno zvanoj "Ljepotica", na adresi Ulica Imre Nagya 2d.

Naša web-stranica koristi sljedeći kolačić: cwGeoData. Njega koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.