Sadržaj izdvojen po datumu: Utorak, 03 Rujan 2019

03. 09. 2019.

Potpisan ugovor za projekt "Prometni centar BM"

Tomislav Rob (treći slijeva) na potpisivanju ugovoraTomislav Rob (treći slijeva) na potpisivanju ugovoraNa 9. sjednici Savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem, održanoj 3. IX. 2019. godine u Orahovici, belomanastirski gradonačelnik Tomislav Rob potpisao je ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt "Prometni centar BM" u vrijednosti 14.920.284,06 kn. Na potpisivanju su  bili i ministar regionalnoga razvoja i fondova EU Marko Pavić te ravnatelj Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU Tomislav Petric.

Cilj projekta je obnova prometnica u centru Belog Manastira, čime će se znatno povećati sigurnost građana i atraktivnost grada. Projekt sufinancira Europska Unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj i Europski socijalni fond kroz Operativni program konkurentnost i kohezija, Provedba Intervencijskog plana Grada Belog Manastira i Općine Darda.

(Izvor: FB Grada Belog Manastira)

Naša web-stranica koristi sljedeći kolačić: cwGeoData. Njega koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.