Sadržaj izdvojen po datumu: Srijeda, 12 Rujan 2018

12. 09. 2018.

Održana Javna tribina "Domaće je na stolu"

Predstavljanje primjera dobre praksaPredstavljanje primjera dobre praksaLokalna akcijska grupa Baranja u okviru projekta "EU Baranja", koji se financira sredstvima Ministarstva vanjskih i europskih poslova iz tematskog područja Informiranja o EU, u sklopu manifestacije "Jesen u Baranji" održala je Javnu tribinu na temu "Domaće je na stolu". Tribina je održana u srijedu, 12. rujna 2018. godine, u Etnološkom centru baranjske baštine u Belom Manastiru.

Cilj javne tribine bio je ukazati na mogućnosti gospodarskog napretka Baranje povezivanjem sektora turizma i poljoprivrede uz korištenje fondova i programa EU s posebnim osvrtom na razvoj lokalnih domaćih proizvoda.

U sklopu događanja održan je i minisajam lokalnih poljoprivredno-prehrambenih autohtonih proizvoda proizvođača s područja Osječko-baranjske županije, na kojem su svoje proizvode predstavili OPG Ljubica Bošnjak, OPG Milan Šarić, OPG Marin Kovačić, Poljoprivredni obrt Tomašević, OPG Šumiga Olga, OPG Ružić, OPG Gašić Ivan te vinarije Kolar, Dobrovac, Seleši i Kalazić.

Naša web-stranica koristi sljedeći kolačić: cwGeoData. Njega koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.