Sadržaj izdvojen po datumu: Srijeda, 25 Ožujak 2020

25. 03. 2020.

Ministarstvo poljoprivrede će izdavati propusnice poljoprivrednicima

Odlukom o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Hrvatskoj, koju je donio Stožer civilne zaštite RH 23. III. 2020. godine zbog epidemije koronavirusa (vidjeti OVDJE), dovodi se u pitanje nesmetano obavljanje poljoprivredne proizvodnje (...). Uzevši u obzir navedeno, poljoprivrednim proizvođačima koji imaju poljoprivredne površine, objekte za poljoprivrednu proizvodnju, preradu i skladištenje izvan mjesta prebivališta propusnice će izdavati službenici Uprave za stručnu podršku razvoja poljoprivrede i ribarstva Ministarstva poljoprivrede (...).

Zahtjevi će se zaprimati putem telefona, e-maila ili web-forme www.savjetodavna.hr/propusnice. Propusnice će se moći dobiti elektronskim putem (putem e-pošte te aplikacija Viber i WhatsApp) ili preuzeti u područnom uredu Ministarstva poljoprivrede.

Poljoprivrednici s područja LAG-a Baranja za izdavanje propusnica mogu se obratiti djelatniku Ministarstva poljoprivrede zaduženom za Osječko-baranjsku županiju:

U ovim izvanrednim okolnostima, s ciljem smanjenja posljedica širenja koronavirusa, Ministarstvo poljoprivrede otvorilo je internet-stranicu za sve poljoprivrednike i za sva njihova pitanja omogućilo jednostavan kanal komunikacije (vidjeti OVDJE).

Ministarstvo poljoprivrede: tel.: 01-4882-700; 01-4882-716; e-mail: strucna-podrska@mps.hr
(Izvor i opširnije: ruralnirazvoj.hr)

Naša web-stranica koristi sljedeći kolačić: cwGeoData. Njega koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.