Ispiši ovu stranicu
20. 08. 2018.

Poziv na Volontersku akciju "Lagovci za mravce"

U srijedu, 22. kolovoza 2018. godine, oko podneva, u Etnološkom centru baranjske baštine održat će se jedna od faza izrade infoploče i reklamne police za potrebe Učeničke zadruge Mravci – znalci u sklopu projekta "Volontiram i osnažujem lokalnu ruralnu zajednicu – poticanje volontiranja radi prevencije nasilja nad i među mladima".

Pozivaju se zainteresirani mravci – znalci, njihovi roditelji, ali i ostali zainteresirani učenici belomanastirske Osnovne škole "Dr. Franjo Tuđman" škole da dođu u 11 sati u prostorije Lokalne akcijske grupe (LAG) Baranja, odakle će se nakon organizacijskog dogovora, zajedno s LAG-ovim volonterima, uputiti u Etnološki centar na kratku radionicu.

Nositelji projekta su Hrvatska mreža za ruralni razvoj (HMRR) i Volonterski centar Osijek, a financira ga Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Volontersku akciju u Belom Manastiru organizira LAG Baranja, koji snažno podupire organiziranje učenika u poduzetničku izvannastavnu skupinu, čiji članovi time na kreativan i edukativan način provode slobodno vrijeme.

Pročitano 908 puta
Naša web-stranica koristi sljedeći kolačić: cwGeoData. Njega koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok