20. 11. 2017.

Baranjcima još tri turističke nagrade

Vladimir Škrobo - Bajo (desno)Vladimir Škrobo - Bajo (desno)Vladimir Škrobo - Bajo (desno)Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) i specijalizirani turistički časopis "Way to Croatia" dodijelili su godišnje nagrade "Simply The Best" za 2017. godinu. Nagrade se dodjeljuju u šest kategorija, od kojih je pet stalnih (ugostiteljstvo, manifestacije, putničke agencije, inovativni projekti i osobe), dok je jedna promjenjiva. Unutar kategorija "ugostiteljstvo" i "manifestacije" nagrade se dodjeljuju u tri grupe. U svakoj od njih, kao i svakoj ostaloj kategoriji, dodjeljuju se do tri ravnopravne nagrade.

Među nagrađenima našli su se Vladimir ŠkroboBajo u kategoriji "osobe" te u kategoriji "ugostiteljstvo" Restoran vinarija Josić iz Zmajevca i belomanastirski Hotel Patria.

Škrobina nagrada obrazložena je dugogodišnjim kreativnim doprinosom oblikovanju turističkih sadržaja lokalne zajednice, inspiriranih baranjskom tradicijom i običajima, čime je ostvario značajan utjecaj na razvoj, sadržajnost i prepoznatljivosti turističke ponude Karanca, Baranje i Slavonije.

Restoran vinarija Josić u ZmajevcuRestoran vinarija Josić u ZmajevcuRestoran vinarija Josić u ZmajevcuRestoran vinarija Josić nagrađen je zbog kvalitete usluge, kreativne ponude tradicijskih jela te vrhunskih vina u originalnom ambijentu tradicionalnog baranjskog vinskog podruma, dok je Hotel Patria nagradu zaslužio zbog kvalitete usluge i kreativnog pristupa ponudi programa i sadržaja za aktivni odmor.Hotel Patria u Belom ManastiruHotel Patria u Belom ManastiruHotel Patria u Belom Manastiru

(Opširnije: članak Ivice Getta u "Glasu Slavonije")

Pročitano 85 puta

Broj posjetitelja

Danas231
Jučer316
Ovaj tjedan2318
Ovaj mjesec6910
Ukupno218266

Trenutno

7
Online

Image4

Image4

Leader pristup logo

LAG Baranja - StrategijaLAG Baranja - Strategija

hrp banner


www.mps.hr

www.hmrr.hr

www.apprrr.hr

duplo

Dragi posjetitelji naše web stranice,

Želimo vas informirati da na internet portalu www.dravaportal.eu, možete besplatno promovirati svoje proizvode, usluge, gospodarstva i poduzeća, uz punu podršku članova tima našeg LAG-a te tako unaprijediti svoje poslovanje, povećati vidljivost i poslovne performance.

Za sve informacije vezane za objavu i unos podataka na portal, tim našeg LAG-a stoji vam na raspolaganju.

Tel: 031 333-813

email: lag.baranja@gmail.com

eu

Leadar-SlovackiLeadar-Slovacki

SEDAM DANA U BARANJI Kako biti uspješan u ruralnom turizmuSEDAM DANA U BARANJI Kako biti uspješan u ruralnom turizmu

Arhiva članaka

« Siječanj 2018 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31