17. 11. 2017.

Treći EU-infodan u Belom Manastiru

EU-infodan u Etnološkom centru baranjske baštineEU-infodan u Etnološkom centru baranjske baštineEU-infodan u Etnološkom centru baranjske baštine(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 17. studenoga 2017. godine, s početkom u 11 sati, u Etnološkom centru baranjske baštine u Belom Manastiru, održan je 3. EU-infodan pod nazivom "Dosadašnja iskustva i buduće prilike iz EU-fondova". Organizirali su ga Grad Beli Manastir, Baranjska razvojna agencija Grada Belog Manastira (BARA), Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Osijek i Informacijski centar Europe Direct Osijek, koji djeluje pri Regionalnoj razvojnoj agenciji Slavonije i Baranje (RRA SiB).

Ovogodišnji, 3. EU-infodan trebao je detaljnije pojasniti što nude EU-fondovi, spomenuti natječaje koji se pripremaju ili su u provedbi, kao i prikazati dosadašnja iskustva s EU-fondovima i buduće prilike vezane za njih.

Nakon uvodne riječi Milice Milosavljević, ravnateljice BARA-e, te pozdravnih riječi dr. sc. Stjepana Ribića, predsjednika Uprava RRA SIB, i belomanastirskog gradonačelnika Tomislava Roba, održana je panel-rasprava.

U panel-raspravi, a kasnije i u odgovaranju na mnoga pitanja prisutnih (pa čak i za vrijeme pauze), sudjelovali su:

  • Stella Arneri – v.d. ravnatelja Agencije za regionalni razvoj
  • Branko Baričević – voditelj Predstavništva Europske komisije u Republici Hrvatskoj
  • Ana Buljan – načelnica Sektora za pripremu i provedbu projekata Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. – Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava
  • Dragan Jelić – pomoćnik ministrice u Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije
  • Neven Kos – načelnik Sektora za EU-programe u poduzetništvu u Upravi za programe i projekte EU – Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta
  • Davor Skočibušić – v.d. voditelja Službe Zajedničkog tehničkog tajništva Programa prekogranične suradnje Hrvatska – Srbija

Nakon panel-rasprave održane su i dvije tematske rasprave: "Poljoprivreda i ruralni razvoj" i "Razvoj poduzetništva temeljen na razvoju IKT" (informatičko-komunikacijske tehnologije).

Među pedesetak prisutnih bili su i Lidija Dabić, voditeljica Ureda LAG-a Baranja, i Manuel Mucak, stručni suradnik u LAG-u.

 

Pročitano 91 puta

Broj posjetitelja

Danas124
Jučer378
Ovaj tjedan1208
Ovaj mjesec5800
Ukupno217156

Trenutno

4
Online

Image4

Image4

Leader pristup logo

LAG Baranja - StrategijaLAG Baranja - Strategija

hrp banner


www.mps.hr

www.hmrr.hr

www.apprrr.hr

duplo

Dragi posjetitelji naše web stranice,

Želimo vas informirati da na internet portalu www.dravaportal.eu, možete besplatno promovirati svoje proizvode, usluge, gospodarstva i poduzeća, uz punu podršku članova tima našeg LAG-a te tako unaprijediti svoje poslovanje, povećati vidljivost i poslovne performance.

Za sve informacije vezane za objavu i unos podataka na portal, tim našeg LAG-a stoji vam na raspolaganju.

Tel: 031 333-813

email: lag.baranja@gmail.com

eu

Leadar-SlovackiLeadar-Slovacki

SEDAM DANA U BARANJI Kako biti uspješan u ruralnom turizmuSEDAM DANA U BARANJI Kako biti uspješan u ruralnom turizmu

Arhiva članaka

« Siječanj 2018 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31