12. 10. 2017.

Otvoren Hostel Pélmonostor u Belom Manastiru

40 ležaja u novom hostelu u Belom Manastiru40 ležaja u novom hostelu u Belom Manastiru40 ležaja u novom hostelu u Belom ManastiruU Belom Manastiru je u četvrtak, 12. listopada 2017. godine, a u sklopu manifestacije Dani kulture i gospodarstva Mađara u Republici Hrvatskoj, svečano otvoren Hostel Pélmonostor u Ulici Augusta Cesarca 16, drugi hostel na području Baranje (nakon onoga koji djeluje u okviru Hotela Patria).

Hostel je u vlasništvu Mađarske kulturne udruge Pélmonostor, koja je zbog zakonskih propisa osnovala posebnu tvrtku Pelmonostor j.d.o.o. koja će upravljati radom hostela, uz koji se nalazi i kuhinja. Smještajni hostelski prostor na dva kata podijeljen je na dvije sobe s 5 kreveta, po jednu sobu sa 7 odn. 8 kreveta, jednu s 13 te u potkrovlju dvije sobe s po jednim krevetom za voditelje, što je ukupno 40 ležajeva. Za sada hostel neće primati grupe manje od pet osoba, a cijena noćenja s doručkom je 100 kuna (+ boravišna pristojba).

Hostel je svečano otvorio zamjenik župana Osječko-baranjske županije Goran Ivanović. Na otvorenju hostela prisutnima su se obratili zamjenica gradonačelnika Grada Belog Manastira Ivana BandovPaulić te direktor Turističke zajednice Baranje Matej Perkušić.

Direktor tvrtke Pelmonostor j.d.o.o. Tamaš Najbauer istaknuo je da je hostel prvenstveno namijenjen učeničkim i turističkim grupama, a svaki kat ima zajednički sanitarni čvor. U Belom Manastiru i cijeloj Baranji nedostaje takva vrsta smještajnih kapaciteta, koja je idealna i cjenovno prihvatljivija za veće skupine ljudi, kao što su učeničke i druge ekskurzije, sportski klubovi, kazališne družine i slično.

Među uzvanicima na otvorenju hostela također su bili: Zoran Kontak, načelnik Općine Popovac, Deneš Šoja, zamjenik načelnika Općine Kneževi Vinogradi, predstavnici Turističke zajednice Općine Draž, predstavnici LAG-a Baranja te ostali gosti i novinari. Nakon otvorenja i obilaska Hostela za sve goste organiziran je prigodni domjenak.

Pročitano 149 puta

Broj posjetitelja

Danas48
Jučer341
Ovaj tjedan48
Ovaj mjesec7068
Ukupno218424

Trenutno

11
Online

Image4

Image4

Leader pristup logo

LAG Baranja - StrategijaLAG Baranja - Strategija

hrp banner


www.mps.hr

www.hmrr.hr

www.apprrr.hr

duplo

Dragi posjetitelji naše web stranice,

Želimo vas informirati da na internet portalu www.dravaportal.eu, možete besplatno promovirati svoje proizvode, usluge, gospodarstva i poduzeća, uz punu podršku članova tima našeg LAG-a te tako unaprijediti svoje poslovanje, povećati vidljivost i poslovne performance.

Za sve informacije vezane za objavu i unos podataka na portal, tim našeg LAG-a stoji vam na raspolaganju.

Tel: 031 333-813

email: lag.baranja@gmail.com

eu

Leadar-SlovackiLeadar-Slovacki

SEDAM DANA U BARANJI Kako biti uspješan u ruralnom turizmuSEDAM DANA U BARANJI Kako biti uspješan u ruralnom turizmu

Arhiva članaka

« Siječanj 2018 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31