01. 07. 2017.

Javnosti predstavljena obnovljena Svečana sala Iris

Kneževi Vinogradi - Restoran PanonKneževi Vinogradi - Restoran PanonKneževi Vinogradi - Restoran Panon(Fotoalbum se može vidjeti ovdje, a minifotoalbum ovdje)

Tvrtka Kneževi parkovi d.o.o. u petak, 30. VI. 2017. godine, javnosti je predstavila novoobnovljenu svečanu salu u Sportsko-rekreacijskom centu u Kneževim Vinogradima (popularnom Suljošu), a u sastavu Restorana Panon. Sala je dobila ime "Iris" po porodici biljaka u koju spadaju i lokalnom stanovništvu poznate perunike, neizbježni cvijet u tradicionalnim baranjskim "avlijama".

U proljeće ove godine izvedeni su rekonstrukcijski radovi u toj "Sali na bazenu", u kojoj su brojni baranjski parovi započeli svoj bračni život te u kojoj su se mnogi od njih i upoznali na nekad nadaleko poznatim zabavama i večernjim druženjima uz glazbu.

Nekadašnja je sala proširena i sada može primiti oko 230 gostiju. Važan adut Svečane sale Iris je i eksterijer, uključujući i bazen, koji je također rekonstruiran i prigodno osvijetljen te doprinosi svečanom ugođaju cijelog prostora.

Za vjenčanja, krštenja, rođendane, krizme, obiteljska okupljanja...Za vjenčanja, krštenja, rođendane, krizme, obiteljska okupljanja...Za vjenčanja, krštenja, rođendane, krizme, obiteljska okupljanja...Povodom predstavljanja javnosti Svečane sale Iris, organiziran je i Minisajam vjenčanja, na kojem su sudjelovali i poduzetnici koji pružaju usluge u organizaciji vjenčanja: dva proizvođača kolača, dva vinara, dva cvjećara, tri fotografa, jedan sirar, jedna dekoraterka te jedan vlasnik studija za rasvjetu i ozvučenje, koji su došli osobno, i brojni poduzetnici koji su dostavili promotivne materijale. Pored izlagača, i Restoran Panon dekorirao je stol za mladence te predstavio dvije postave stolova za goste.

Za obilježavanje godišnjica braka, godišnjica mature, poslovne sastanke...Za obilježavanje godišnjica braka, godišnjica mature, poslovne sastanke...Za obilježavanje godišnjica braka, godišnjica mature, poslovne sastanke...Svi posjetitelji – koji su se, s obzirom da je minisajam organiziran prvi put, odazvali u zadovoljavajućem broju – mogli su vidjeti dio ponude te u razgovoru sa zaposlenicima Restorana Panon promisliti o svojim željama te rezervirati salu za organizaciju nekih od svojih svečanih događanje. Iako najčešće, kad govorimo o Svečanoj sali Iris, govorimo o vjenčanjima, sala je primjerena i za druge svečane događaje (krštenja, rođendane, krizme, obiteljska okupljanja, obilježavanje godišnjica braka, godišnjice mature), pa i za one tužne trenutke (karmine). Prostor Svečane sale iris primjeren je i za organizaciju poslovnih sastanaka, prezentacija, predavanja, konferencije, za team building itd.

Sve građane koji još nisu imali priliku vidjeti Svečanu salu Iris "Kneževi parkovi" pozivaju u posjet. Salu je moguće vidjeti svaki dan od 9 do 22 sata.

(Fotoalbum: Rajko Cicak, BaranjaMedija)

Pročitano 240 puta

Broj posjetitelja

Danas47
Jučer341
Ovaj tjedan47
Ovaj mjesec7067
Ukupno218423

Trenutno

14
Online

Image4

Image4

Leader pristup logo

LAG Baranja - StrategijaLAG Baranja - Strategija

hrp banner


www.mps.hr

www.hmrr.hr

www.apprrr.hr

duplo

Dragi posjetitelji naše web stranice,

Želimo vas informirati da na internet portalu www.dravaportal.eu, možete besplatno promovirati svoje proizvode, usluge, gospodarstva i poduzeća, uz punu podršku članova tima našeg LAG-a te tako unaprijediti svoje poslovanje, povećati vidljivost i poslovne performance.

Za sve informacije vezane za objavu i unos podataka na portal, tim našeg LAG-a stoji vam na raspolaganju.

Tel: 031 333-813

email: lag.baranja@gmail.com

eu

Leadar-SlovackiLeadar-Slovacki

SEDAM DANA U BARANJI Kako biti uspješan u ruralnom turizmuSEDAM DANA U BARANJI Kako biti uspješan u ruralnom turizmu

Arhiva članaka

« Siječanj 2018 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31