19. 12. 2016.

Četiri "Suncokreta ruralnog turizma" stigla u Baranju

Baranjski dobitnici 'Suncokreta ruralnog turizma'Baranjski dobitnici 'Suncokreta ruralnog turizma'Baranjski dobitnici 'Suncokreta ruralnog turizma'

U ponedjeljak, 19. prosinca 2016. godine, u Hotelu Academia u Zagrebu održana je svečana dodjela nagrada "Suncokret ruralnog turizma Hrvatske", kojima se nagrađuju najbolji programi i projekti u ruralnom turizmu. Nagrade dodjeljuje Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj "Klub članova Selo" s ciljem poticanja postojećih turističkih sadržaja i promocije potencijala ruralnog turizma Hrvatske.

Na dodjeli nagrada bilo je i osam pružatelja turističkih usluga s područja Osječko-baranjske županije, od kojih su četiri s područja Baranje – "Didin konak" iz Kopačeva, OPG Ljudevit Kolar iz Suze, Etnološki centar baranjske baštine iz Belog Manastira i Obiteljski podrum Szabó iz Karanca – nagrađeni "Suncokretom ruralnog turizma Hrvatske".

U kategoriji "Tradicijska ruralna gastronomija" zlatnu povelju dobio je "Didin konak" iz Kopačeva, a još jedno zlato pripalo je OPG-u Ljudevit Kolar iz Suze i to u kategoriji "Vinski turizam". Ove godine otvoreni belomanastirski Etnološki centar baranjske baštine, koji je proteklih mjeseci nadmašio sva očekivanja, nagrađen je srebrnom poveljom u kategoriji "Ruralno-turistički projekti". Posebna povelja za interpretaciju tradicije nacionalne manjine u vinskom turizmu Hrvatske dodijeljena je Obiteljskom podrumu Szabó iz Karanca.

- Korak po korak sve smo bliži našem cilju, a to je postati top-destinacija ruralnog turizma Hrvatske, a ovakve i druge nagrade, kojih je u ovoj godini zaista bilo puno, samo su nam motivacija da još više radimo, izjavio je direktor TZ Baranje Matej Perkušić, dodavši kako četiri priznanja u konkurenciji 150 kandidiranih nije zanemarivo.

(Izvor i foto: glas-slavonije.hr)

Pročitano 487 puta

Broj posjetitelja

Danas48
Jučer341
Ovaj tjedan48
Ovaj mjesec7068
Ukupno218424

Trenutno

12
Online

Image4

Image4

Leader pristup logo

LAG Baranja - StrategijaLAG Baranja - Strategija

hrp banner


www.mps.hr

www.hmrr.hr

www.apprrr.hr

duplo

Dragi posjetitelji naše web stranice,

Želimo vas informirati da na internet portalu www.dravaportal.eu, možete besplatno promovirati svoje proizvode, usluge, gospodarstva i poduzeća, uz punu podršku članova tima našeg LAG-a te tako unaprijediti svoje poslovanje, povećati vidljivost i poslovne performance.

Za sve informacije vezane za objavu i unos podataka na portal, tim našeg LAG-a stoji vam na raspolaganju.

Tel: 031 333-813

email: lag.baranja@gmail.com

eu

Leadar-SlovackiLeadar-Slovacki

SEDAM DANA U BARANJI Kako biti uspješan u ruralnom turizmuSEDAM DANA U BARANJI Kako biti uspješan u ruralnom turizmu

Arhiva članaka

« Siječanj 2018 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31