Ispiši ovu stranicu
15. 10. 2015.

Radionica za izradu LRS s gospodarstvenicima

Radionica za baranjske gospodarstvenikeRadionica za baranjske gospodarstvenike(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U četvrtak, 15. listopada 2015. godine, u Uredu LAG-a Baranja, održana je radionica za izradu Lokalne razvojne/CLLD strategije LAG-a Baranja s baranjskim gospodarstvenicima. Radionicu je otvorila i sve prisutne pozdravila dopredsjednica LAG-a Jasna Petrović, koja je izrazila zadovoljstvo zbog dobrog odaziva te je pozvala na uspješan rad.

Voditeljica radionice Sonja Vuković, predsjednica osječke Udruge za kreativni razvoj Slap, u kratkom je uvodu objasnila što je to lokalna razvojna strategija, zašto je važna, koja je uloga svakog sektora u njezinoj izradi te po kojoj će metodologiji biti izrađena.

Nakon toga uslijedila je izrada SWOT-analize za baranjski gospodarski sektor. U tu svrhu jedna je grupa sudionika bilježila snage i slabosti, dok je druga grupa radila na prilikama i prijetnjama baranjskom gospodarstvu. Po završetku analize, prikupljene su brojne informacije, kao i brojni prijedlozi i ideje.

"Drago nam je što nam se na radionicu odazvao reprezentativan uzorak gospodarstvenika i smatram kako je ovo izvrstan uvod za sve daljnje sektorske radionice koje su pred nama", zaključila je Jasna Petrović.

Pročitano 1529 puta