Ispiši ovu stranicu
07. 10. 2022.

Poziv na 25. Osječki jesenski sajam

Osječki sajam na PampasuOsječki sajam na PampasuOd 14. do 16. listopada 2022. godine, na sajamskom prostoru Pampas u Osijeku, Ulica Šandora Petefija 204/a, održat će se 25. Osječki jesenski sajam. Ta sajamska priredba programski obuhvaća poljoprivredu, prehranu, graditeljstvo, stanovanje, zdravlje i ekologiju, s ciljem podizanja regionalne konkurentnosti i održivog razvoja.

Osim prezentacije roba i usluga gospodarstvenika, obrtnika, OPG-ova, sajam je prigoda za prezentaciju i razmjenu iskustava jedinica lokalne samouprave, lokalnih akcijskih grupa, tematskih asocijacija i udruga.

Nastavljajući pozitivna iskustva iz ranijih godina, na priredbi će pod pokroviteljstvom Osječko-baranjske županije biti održana 9. Izložba ženskog poduzetništva i 6. Izložba braniteljskog poduzetništva.

U suradnji s Veleposlanstvom Republike Mađarske, najavljuje se i zajednički nastup i prezentacija mađarskih gospodarstvenika te organizirani B2B sastanak s hrvatskim gospodarstvenicima.25. Osječki jesenski sajam25. Osječki jesenski sajam

(Izvor, plakat i opširnije: os-sajam.hr)

Pročitano 437 puta