Sadržaj izdvojen po datumu: Utorak, 08 Siječanj 2019

08. 01. 2019.

Baranjski vinari u Konavlima

Belišćani i Baranjci u KonavlimaBelišćani i Baranjci u KonavlimaU osječkom "Glasu Slavonije" objavljen je 8. I. 2019. godine članak dopisnice Lidije Aničić o gostovanju Belišćana i Baranjaca u Konavlima, na 11. po redu manifestaciji "Mirisi Božića u Konavlima", koja je održana krajem prošle, 2018. godine. Delegaciju su predvodili Domagoj Varžić, zamjenik belišćanskog gradonačelnika, i Janja Čeliković, voditeljica Ureda Turističke zajednice Grada Belišća.

Uz Belišćane, na manifestaciji su bili i članovi Udruge vinogradara i vinara "Martinovo brdo" Gajić, koji su ujedno i poveznica Konavala i Slavonije i Baranje. To je nastavak dugogodišnje turističke, gospodarske i kulturne suradnje i razmjene znanja, ideja i iskustava s "Udrugom Agroturizam Konavle".

Naša web-stranica koristi sljedeći kolačić: cwGeoData. Njega koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.